Dinsdag 24 juni 2014
Weerbericht uit Offingawier - voor `t geval jullie denken: ach wat sneu voor die Engelien en Arthur: wij hebben gisteren gevaren van eind van de morgen tot halverwege de middag. Heerlijk! Snekermeer over, rondje Terherne - zal ik maar zeggen - en alvast ons eerste terrasje aangedaan.
Het Meer van Lenten
Daarna nog een paar uurtjes in de zon bij de caravan zitten lezen, een kopje soep gegeten en zo, totdat het voetballen begon. Maar ook zaterdag en zondag zijn er steeds wel een paar uur geweest dat we in de zon hebben kunnen zitten. En ja, vandaag in Leeuwarden regende het. En ook op het kampeerterrein regende het, want er lagen plasjes voor in de voortent toen wij terug kwamen: wij hadden die open gelaten!  Het was wel wat bewolkt, maar wij dachten dus, dat het wel droog bleef. 
Ook in Leeuwarden zijn we zonder paraplu de stad in gegaan. Ach, ik had weer drie schone en droge dweilen bij me, dus alles is nu aan het drogen, en we hebben net het kacheltje zachtjes aangedaan bij een kopje amaretto koffie met een oranje donut. En dat oranje, beetje roze, zit nu ook aan een paar wolken in een prachtige lucht, waar Arthur net een foto van gemaakt heeft. Dat moeten morgen toch weer een paar zonuren worden.
 
Zonsondergang op RCN De Potten
 
Verder zijn we alleen nog maar aan het bijkomen van een lange periode hard werken, veel dingen, bijzonderheden, enz, slapen, lezen, luieren en bedenken wat we waar zullen eten.
Als je morgen niks te doen hebt, bel Ank dan even op (voor wie het even niet weet: mijn schoondochter, moeder van Iris) want zij is morgen, 25 juni, jarig!
Groetjes van ons, ik schrijf wel weer eens wat.
Engelien
 
Sluierwolken boven Het Meer van Lenten
p.s.
Bovenstaande foto hebben we ook nog even gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar of hij ook daadwerkelijk bij het weersitem gebruikt is weten we niet.

 

 

Inlog