Vrijdag, 28 juni 2013

Misschien is vrijwel de hele dag regen voorbehouden aan de vrijdag? In deze vakantieperiode misschien?  Want net als vorige week vrijdag regende het vandaag, op enkele momenten na, bijna de hele dag. Maar de afgelopen paar dagen hebben we toch regelmatig de zon gezien en…op woensdag gevaren! Zelfs veel langer op het water gebleven dan we van plan waren – en natuurlijk op het dichtstbijzijnde terrasje aan het water even een capuccino gedronken.

Het was goed vaarweer, droog, een zonnetje, maar nog wel veel wind. Geen bikiniweer, maar toch allebei het eerste laagje van een kleurtje gekregen. Dinsdagmiddag de economie in Sneek een stimulans gegeven, ook de horeca: in de zon op een terrasje een lunchhapje met capuccino genuttigd.

En verder lezen, gewone supermarktboodschapjes doen, eenden voeren, een spelletje doen, in de caravan eten en – gisteravond, donderdag - heerlijk uit eten gegaan. En allebei het teveel aan haar op ons hoofd in Sneek bij een kapper achtergelaten! 

 

Ja, het is toch vakantie, zo langzamerhand rusten we wel een beetje uit en komen onze heupklachten (van ons allebei een andere oorzaak) een beetje tot rust. Ondanks dat toch ook af en toe pret in bed! Tong uitsteken

Morgen, zaterdag schijnt het weer iets beter te worden, in elk geval weer een aangenamere temperatuur. Vooral vandaag was het koud. En vanaf zondag schijnt het vooralsnog weer beter weer te worden. We krijgen dan ook een paar dagen bezoek van twee radio-collega’s, allebei met eigen onderdak, maar ook op het kampeerterrein waar wij verblijven. Gezellig, samen ergens eten en waarschijnlijk ook met elkaar bbq-en.

 

Maar ook zij willen, net als wij, vooral varen!

We laten je weer weten hoe het gegaan is!

 

Engelien

Inlog