De caravan met voortent staat er weer strak bij. Zo met de lichten binnen en in de voortent aan ziet hij er van een afstandje in de schemeravond eruit dat je denkt: daar zou ik wel een poosje in willen bivakkeren. Dat doen wij dan ook! Het kacheltje doet fijn, maar toch helaas, dienst. Tegengestelde dingen gaan vaak samen, hè? 

De boot ligt weer voor de deur, klaar om in te stappen. En dat deden wij ook vandaag, twee keer zelfs. Eerst vanmorgen een erg klein rondje Sneekermeer om te kijken of hij het goed deed, en ja hoor, dat was zo. Eind van de middag, nadat we even hadden geIinspecteerd of in Sneek nog alles bij het oude was besloten we nog even in de  boot te stappen, want het was droog op dat moment, niet al te koud, en voor morgen is er, vooral 's middags, veel regen voorspeld.

Dan komt er niets van. Het bleef een rondje Sneekermeer maar nu wat groter en nog om het Starterseiland heen. Een dik half uur, maar toen toch maar weer terug. De bewolking was wel mooi, maar toch te onbetrouwbaar om langer op het water te zijn. In Sneek zijn er trouwens, zonder onze voorkennis, een paar verkeerstechnische veranderingen aangebracht. Maar wel een verbetering, dus we maken daar verder geen werk van. Watervogels: eenden weer volop, twee moeders met allebei een koppel kleintjes, en een eend met een defecte poot, beetje zielig, maar zij kan gelukkig een beetje schuifelen en nog wel vliegen.

Misschien is dit gelijk ons laatste bericht, want er lijkt een laptoptechnisch probleempje te zijn. Je leest het wel weer, of niet!

Engelien

Inlog