15 juli 2010
Tja, na het oranje-evenement even een kleine actualisering op de home-pagina. We zijn zojuist terug van onze vakantie aan en op de Friese meren, en vóór de vakantie hadden we nog in de rubriek "ditjes en datjes" het een en ander opgeschreven. Op dit moment hebben we daar eigenlijk niets aan toe te voegen. We hebben een druk eerste halfjaar achter de rug: helpen met de verhuizing van Frank (steeds naar Utrecht heen en weer), studio-perikelen (Arthur), operacursus opgezet en gegeven (Engelien), enzovoort.

Zie dus onder ditjes en datjes. We lopen alleen nog steeds achter met foto's, maar doen ons best.
Maar als iedereen net zo'n eerste halfjaar als wij achter de rug heeft, mag je toch helemaal niet mopperen. Dat doen wij dus ook niet. Alleen echt werken (Arthur) van half acht tot half zes, met dit warme weer, en nog steeds heimwee naar het Sneekermeer en naar de ruimte en vrijheid die we daar hadden, dat valt nog een beetje tegen.
We houden de lezers van onze site op de hoogte; lees daarvoor de diverse rubrieken en artikelen. En natuurlijk vinden we het leuk als je nog eens iets in ons gastenboek schrijft. Ook kun je onder "contact" iets aan ons laten weten of vragen en je kunt dan nog kiezen ook, aan wie van ons! Je krijgt antwoord.
We gaan gewoon weer door!
Engelien en Arthur.