24 september 2010

Ik ben even ziek geweest, deze week; nu herstellend. Arthur begon, het vorig weekend al, maar is ook herstellend. Is gewoon door blijven werken, en ik heb ook maar "gewoon" de dingen gedaan die gedaan moesten worden, alleen in een langzamer tempo.
Morgen zijn we allebei wel weer goed op de been. Dat moet ook, want zondag gaan we naar Iris! Moeder Ank gaat de singelloop in Utrecht doen, en vader Mark wil daar gaan kijken. Voor Iris zullen de wachtperiodes, voordat ze mamma een paar seconden langs ziet komen, te lang zijn. We gaan dus oppassen. Verheug ik me op.

En ik heb mezelf getrakteerd op nog weer een jaar zangles. Maar heb, na de eerste keer weer, gelijk af moeten zeggen vanwege deze verkoudheid/griep.

Echt een vliegende start hoor!
Gisteren voorzichtig stem wat weer geoefend, elke dag nu weer doen, weer opbouwen, en volgende week de uitgestelde les.

Een blog over AOW-perikelen komt er in de komende weken weer aan, maar ook een blog over het universum, de aarde, over een andere planeet die gewoon ook zomaar ergens hangt, en waar de afmeting van de aarde volledig bij in het niet verdwijnt! Je krijgt er een adres bij waarop je het zelf allemaal kunt zien, evenals een stel prachtige foto's van Hubble. Dacht je dat het donker was in het heelal? Nou, vergeet het maar, er is sprake van spectaculair vuurwerk; alleen op zulke grote afstanden, dat het met het blote oog vanaf de aarde niet te zien is.

Blijf mijn blogs lezen! En leuk als je eens via het gastenboek reageert.

Engelien