vrijdag 24 februari 2012:

Zojuist alle info over Friso gehoord, gezien (video) en gelezen. Klote zeg. Voor zijn moeder, zijn broers, zijn kinderen en zijn vrouw. Gewoon een goed mens, intelligent en nog aardig ook. Is er in de hemel een gebrek aan goede mensen en hebben we er hier op aarde soms teveel? Nou dan.
Engelien

14 januari 2011

Kindermishandeling op onze website gecategoriseerd (door mij) bij Gezondheid. ? ? Nou ja.

Het was gisteravond al in het nieuws op tv, en vanmorgen stond het in de krant. Met beschrijving van een paar van de zeer ernstige “gevallen”. Ik heb het gelezen, wordt er misselijk van, en ga de volgende pagina van de krant lezen. Gewoon, zoals je normaal doet: het blad omslaan.

Nog los van de vraag hoe iemand het voor elkaar krijgt een (zeer) jong kind zoiets aan te doen, schoot door me heen waar een (stief)ouder de creativiteit vandaan haalt om zulke monsterlijke straffen, zulke wreedheden te verzinnen. Duivelse creativiteit. Bij ons, gewone mensen, hielden de bedenksels toch op bij de mattenklopper?

24 september 2010

Ik ben even ziek geweest, deze week; nu herstellend. Arthur begon, het vorig weekend al, maar is ook herstellend. Is gewoon door blijven werken, en ik heb ook maar "gewoon" de dingen gedaan die gedaan moesten worden, alleen in een langzamer tempo.
Morgen zijn we allebei wel weer goed op de been. Dat moet ook, want zondag gaan we naar Iris! Moeder Ank gaat de singelloop in Utrecht doen, en vader Mark wil daar gaan kijken. Voor Iris zullen de wachtperiodes, voordat ze mamma een paar seconden langs ziet komen, te lang zijn. We gaan dus oppassen. Verheug ik me op.

En ik heb mezelf getrakteerd op nog weer een jaar zangles. Maar heb, na de eerste keer weer, gelijk af moeten zeggen vanwege deze verkoudheid/griep.